Кариера во РКЕ

Доколку сте заинтересирани за кариера во Регулаторна комисија за енергетика на Република Македонија, испратете ја вашата куса биографија - CV, заедно со придружно писмо (на македонски и на англиски јазик) каде што ќе ја назначите работната позиција за која аплицирате, односно областа во која би сакале да работите, на следниот e-mail: erc@erc.org.mk Доколку конкурирате за конкретен оглас, тогаш назначете во предметот за кое работно место се пријавувате. Вашите податоци ќе бидат третирани со најстрога дискреција. Доколку Вашите квалификации одговараат на нашите потреби, ќе Ви се обратиме за да Ве повикаме на разговор.